Event organiseren

Van kleinschalige tot enorme evenementen, van bedrijfsuitjes tot kinderfeestjes op Golfcenter Seve is het mogelijk om evenementen van elk formaat te organiseren. Het Golfcenter is een unieke combinatie van golf, eten & lifestyle voor leisure en zakelijke doeleinden. Het is mogelijk om alleen een golfexperience (clinic) te organiseren, etentje, spreker, vergadering, golftoernooi of natuurlijk in combinatie met elkaar. Deze unieke locatie heeft vele mogelijkheden en mede daardoor worden alle evenementen op maat gemaakt aan de hand van verschillende bouwstenen.

Seve Golf Experience (golfclinic)

Met de Seve Golf Experience beleeft u Seve en de golfsport. Deze Golf Experience wordt gegeven door zeer bekwame golfprofessionals. Gelijk de baan op en een rondje spelen! Een Golf Experience gecombineerd met het spelen van enkele holes op de 9 holes par 3 baan is ook mogelijk. Golfcenter Seve hecht waarde aan persoonlijke aandacht, dit houdt in dat er altijd één golfprofessional staat op een kleine groep deelnemers. De golfprofessionals nemen de deelnemers mee in het golfen en in Golfcenter Seve, kortom een echte experience.

Seve Trickshow

Trickshow is een leidraad voor het golfspel. Deze show vol met spectaculaire tricks zal u zeker verrassen! De show wordt rustig opgebouwd met verhalen over de golfhistorie en golftechnieken, maar zal als een echte show eindigen.

Seve Toernooi

Onze parkachtige baan middenin het centrum van Rotterdam biedt u de unieke locatie voor een golftoernooi. De korte en uitdagende baan maakt het leuk voor de beginnende en gevorderde golfer. Zo kunt u dus toernooien organiseren voor werknemers, relaties of gewoon voor vrienden! De 9 holes worden in een uurtje gespeeld, waardoor er snelheid in het spel zit en dit goed te combineren valt met andere onderdelen. Op Golfcenter Seve kunt u ook er voor kiezen om 18 holes te spelen met een shotgun of starttijden.

Seve Party

Zowel privé als zakelijk zijn er jaarlijks heel veel momenten om te vieren. Op Golfcenter Seve kunt u terecht voor een feest naar al uw wensen en behoeften. U kunt ook met een grote groep dineren of lunchen aan de hand van een op maat gemaakt arrangement.

Meeting

Een teammeeting, training of overleg, het is allemaal mogelijk op Seve. Op de vide van het restaurant kunnen wij uw vergaderruimte inrichten naar uw wensen. Er is geen ruimte die volledig afgesloten is, maar het is wel mogelijk bepaalde ruimte exclusief te krijgen. Bovendien zorgen onze ruimtes ervoor dat er een ongedwongen sfeer is.

Spreker

Bent u op zoek naar een enthousiaste spreker voor uw evenement of vergadering? John Woof, bekend van televisie waar hij verschillende Golf & Business programma’s presenteert en natuurlijk ook bekend als een uitstekende golfprofessional, inspireert met zijn bevlogen anekdotes. Hij is in staat om een verhaal te maken wat specifiek aansluit op uw wensen om Golf en Business te koppelen.

Kijk naar onze Brochure Events 

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met Seve op voor meer informatie of maak een afspraak.
 

Contactformulier

Afspraak maken

Informatie aanvragen

Naam

Telefoonnummer
E-mailadres
Uw bericht