Faciliteiten

Golfcenter Seve is de grootste trainingsaccomodatie van Nederland. Een verwarmde, verlichte, overdekte Driving Range, 9 holes par 3 baan en de modernste trainingsfaciliteiten staan hierbij centraal. Dit maakt het Golfcenter tot een uitgelezen accomodatie voor de beginnende golfer en de gevorderde golfer.

De Baan

Het prachtig aangelegde arboretum met 400 verschillende bomen doet u vergeten middenin Rotterdam te zijn. De par 3 baan is een uitdagende golfbaan met fraai aangelegde waterpartijen en bunkers. Dit zorgt ervoor dat golfers van elk niveau terecht kunnen bij Golfcenter Seve! Het is ook mogelijk om 18 holes (2 keer 9 holes) te spelen, waarbij enkele holes afwijkend zijn van de eerste 9 holes. 

Driving Range & Putting- en Chippinggreen

De Driving Range is een plek waar fanatiek getraind kan worden maar ook een plek waar er rustig kan worden gezeten en het slaan van balletje gecombineerd kan worden met een drankje drinken. De 80 verlichte, verwarmde en overdekte afslagplaatsen zorgen voor een optimale faciliteit om te trainen, daarbij komt dat de verschillende targets zoals een koffiekopje, paellapan en wijnton het slaan van een balletje nog leuker maken. Op de Driving Range zijn niet alleen afslagplaatsen, maar ook de lesstudio´s, Swingstudio van Joost Luiten, Fitting Center van RS Golf en natuurlijk de Trackman Range te vinden.

De Putting- en Chippinggreen en de oefenbunkers zorgen ervoor dat u de gehele dag, zowel ’s winters als ’s zomers, kunt trainen. En met het analyserende Trackman systeem op onze Driving Range wordt het trainen nog effectiever! Golfcenter Seve is de eerste en enige die het Trackman Range systeem op de Driving Range heeft. Wilt u meer weten over de Trackman Range, klik dan hier.

Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden? Kom gerust eens langs!