Juniors

“Jong geleerd, oud gedaan.” Dat gold ook zeker voor Seve Ballesteros, toen hij als jongetje van acht een ijzer drie kreeg, om mee op het strand te spelen. Dat was het begin, dat leidde tot een legendarische golfcarrière. Ook Joost Luiten is begonnen als jonge jongen, echter sloeg hij zijn eerste ballen op ons Golfcenter. Grote kans dat je hem tegen komt!

Tegenwoordig zijn de mogelijkheden voor jeugd in de golfsport nog groter geworden. Golf is eindelijk cool en wordt aan kinderen op een speelse manier gebracht. Wij op Golfcenter Seve, hebben ons daar dan ook in gespecialiseerd. Met een team van ervaren professionals, is er een geweldig Seve Juniors programma opgesteld voor kinderen van 6 t/m 18 jaar. Dit programma geeft kinderen de kans kennis te maken met golf, om hun handicap te halen en te verlagen, en het geeft ze de mogelijkheid om er een topsport van te maken. Joost Luiten zal niet de laatste topgolfer zijn, die gestart is op Golfcenter Seve!

De juniorlessen bestaan uit vier blokken verdeeld over het hele jaar. Ieder blok worden de juniors ingedeeld op leeftijd en niveau. Ieder groepje juniors streeft daarom ieder blok naar een gemeenschappelijk doel. Dat kan bijvoorbeeld baanpermissie zijn of HCP 54 (oude GVB). Om de individuele groei te stimuleren is er na ieder blok een testles om te kijken hoe ver de junior gekomen is. Ter afsluiting van het blok is er een gezamelijke baanles voor alle groepen en een feestelijke diploma-uitreiking. 

Natuurlijk is er buiten de lessen om ook genoeg te doen voor de jeugd! In samenwerking met onze juniorcommissie organiseert Golfcenter Seve leuke evenementen en wedstrijden speciaal voor de juniors. Denk daarbij aan serieuze wedstrijden als clubkampioenschappen, maar ook heel veel FUN-wedstrijdjes, zoals een paashazenjacht of een Halloween toernooi in het donker.

Onderstaand vindt u een overzicht van de verschillende juniorlessen, deze zijn vernoemd naar bekende Spaanse golfers. Alle golflessen zijn inclusief huurmateriaal en oefenballen.

Angel | 2 lesuren - gratis |

Ervaren hoe leuk golf is!

Kennismaken met het golfen en de manier van lesgeven op Seve. De eerste basisbeginselen van het putten, chippen de swing komen aan bod.

Sergio | 11 lesuren - € 125.00 p.p. |

Officieel baanpermissie van Golfcenter Seve!

De lessen zijn voor alle kinderen met weinig tot geen golfervaring. De juniors krijgen kennis van het verschil tussen de diverse technieken en de basisetiquette. Binnen de lessen zit ook een baanles van 2 uur. Om deel te nemen aan de golflessen is een junior lidmaatschap bij Golfcenter Seve een vereiste.

Ollie | 11 lesuren - € 125.00 p.p. |

Ervaring & kennis uitbreiden.

De lessen zijn voor alle kinderen die in het bezit zijn van een baanpermissie. Tijdens de lessen komen de basistechnieken aan bod en hebben de juniors 2 uur baanles. Er worden ook speciale theorielessen georganisserd zodat de kinderen op een speelse manier de regels van het golfen leren. Om deel te nemen aan de golflessen is een junior lidmaatschap bij Golfcenter Seve een vereiste.

Seve | 11 lesuren - € 125.00 p.p. |

Op naar de Handicap!

Binnen de lessen staat het aanscherpen van alle technieken centraal om zo toe te werken naar een Handicap. Binnen de lessen zit ook een baanles van 2 uur. Van de Juniors wordt verwacht dat zij zelf oefenen op de 9 holes par 3 baan en minimal 3 scorekaarten lopen. Om deel te nemen aan de golflessen is een junior lidmaatschap bij Golfcenter Seve een vereiste.

 


Zodra de kinderen hun eerste Handicap hebben dan gaan ze toewerken naar een lagere handicap en het aanscherpen van alle technieken. Onderstaand de verdere handicap verdelingen van de Juniorgroepen. Al deze cursussen zijn € 125.00 p.p.

 

Jimenez HCP 54 - 36
Garcia HCP 36 - 24
Olazabal HCP 24 - 12
Ballesteros HCP 12 - 4
Severiano HCP 4 - <
 

Wilt u meer informatie of zich direct aanmelden voor de juniorlessen. Vul dan onderstaand formulier in.

Contactformulier

Niveau kind

Aanmelden juniorlessen

Informatie aanvragen

Naam ouder

Naam kind

Leeftijd kind

Telefoonnummer ouder

E-mailadres ouder

Uw bericht