Trackman Range

OP DIT MOMENT IS DE TRACKMAN HELAAS BUITEN GEBRUIK EXCUSES VOOR HET ONGEMAK

Trackman Range is een eenvoudig te gebruiken self-service trainingsfaciliteit speciaal voor op de Driving Range. Met een gemakkelijk credit systeem is het voor iedereen mogelijk om met de Trackman Range te trainen.

De Trackman zorgt ervoor dat de Driving Range een spannende en innovatieve plek wordt om jong en oud verder en rechter te laten slaan. Er zijn vier spelopties, Shot Analysis, Practice, Compare Clubs en Games. Het onderdeel Games kunt u zelfs met 4 personen spelen. Via uw account op My Trackman kunt u thuis zelfs zien hoe u op Seve heeft getraind.

U kunt een les boeken met één van onze professionals voor een introductie van de Trackman met uitleg hoe het systeem werkt. Wilt u meer weten over de Trackman Range neem gerust contact op met Seve.

Specifieke informatie

De targets die op de Driving Range zijn geplaatst met speciaal gekozen afstanden en deze worden gecoördineerd met de TrackMan Range radar. Vervolgens analyseert de TrackMan alle slagen nauwkeurig bij de targets. Hierbij wordt er een real-time afbeelding getoond van onder andere schot, club face, swing path and ball data op een touch screen monitor. Alle spelsessies, statistieken en afbeeldingen worden geüpload in real-time gebruikersprofiel op mytrackman.com. De speler kan dan inloggen om zijn gegevens te bekijken, delen en vergelijken.